Sähkösopimus Kuopio

Kerromme tässä artikkelissa kuinka sähkösopimus Kuopio on helppo kilpailuttaa verkossa. Kuopiossa on pitkät perinteet energiantuotannossa, sillä kaupungin energiayhtiö, Kuopion Energia, on perustettu jo vuonna 1906. Tällä hetkellä sen toimitusjohtajana toimii Esa Lindholm ja sen liikevaihto on noin 87 miljoonaa euroa. Yhtiö omistaa Haapaniemessä sijaitsevan lämpövoimalaitoksen, jossa tuotetaan sähköä ja kaukolämpöä. Puuperäisten polttoaineiden käyttö korostuu yhtiön energiantuotannossa.

Nykyisin Kuopion Energian sähkönmyynnin hoitaa Väre, joka on hyvä vaihtoehto, jos etsit edullista sähkösopimusta Kuopioon ja arvostat lähellä tuotettua sähköä. Moni kuopiolainen suosii Kuopiossa tuotettua sähköä – eikä syyttä! Tutustu nyt tämän artikkelin avulla sähkösopimuksen kilpailuttamiseen Kuopiossa ja löydä kotiisi edullinen, arvojasi vastaava sähkösopimus!

Kilpailuta sähkösopimus maksutta.
Kilpailutuksen tarjoaa:

zmarta

Sähkön kilpailutus Kuopio

Suosittelemme, että sähkön kilpailutus Kuopio hoidetaan siihen perehtyneen verkkopalvelun avulla. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto sellaiselle kuluttajalle, jolla ei ole kovinkaan paljon tietoa sähkösopimusten yksityiskohdista eikä kiinnostusta tai aikaa perehtyä useiden sähköyhtiöiden lukuisiin eri sopimusvaihtoehtoihin. Kun kuluttaja saa vertailtavakseen muutamia hyviä, jo valmiiksi kilpailutettuja sähkösopimuksia, on hänellä hyvät edellytykset löytää kotiinsa edullinen ja omia arvojaan vastaava sähkösopimus. Sähkön kilpailutus palvelu on nimittäin jo karsinut jyvät akanoista ja kuluttajan tehtäväksi jää valita näiden jyvien joukosta häntä eniten miellyttävä vaihtoehto. Osa kuopiolaisista kuluttajista suosii sähkön kilpailutusta etupäässä sähkön hinnan vuoksi – löytääkseen mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen. Osalle taas on tärkeintä, että kotiin tuleva sähkö on esimerkiksi tuotettu mahdollisimman lähellä tai että sen tuottamisessa on huomioitu ympäristönäkökohdat.

Sähkön hinta Kuopio

Sähkön hinta Kuopio saadaan sähkösopimusten kilpailuttamisen ja vertailun avulla painettua yllättävän alhaiseksi. Kuopion Energian tuottamaa sähköenergiaa myyvä Väre tarjoaa esimerkiksi sähkösopimuksen, laajan kotivakuutuksen ja Avainturvan sisältävää pakettia alkaen hintaan 17,90 euroa per kuukausi. Kerrostaloon voit saada sähkösopimuksen Väreen kautta jopa yhdeksällä eurolla kuukaudessa. Kerrostaloon kannattaakin valita kuukausisähkö, joka on tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla. Jos lämmität kotiasi sähköllä Kuopiossa, kannattaa sinun varautua tulevaan syksy- ja talviaikaan erityisen huolellisesti kilpailuttamalla sähkösopimuksesi tarkkaan! Väre tarjoaa hyviä ratkaisuja myös sähkölämmittäjälle ja sen näppärä työkalu auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaiten sopivan sähkösopimuksen.

Valinnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota asuntosi tyyppiin sekä siihen, tuotatko sähköä myös itse esimerkiksi aurinkopaneeleiden avulla. Jos esimerkiksi asut sähkölämmitteisessä omakotitalossa Kuopiossa, etkä tuota itse sähköä, on vuosittainen sähkönkulutusarviosi 20 000 kWh -luokkaa vuositasolla. Tällöin sinulle sopivia Väreen sähkösopimuksia ovat esimerkiksi 3-vuotinen määräaikainen sähkö, Pörssisähkö tai Jatkuva sähkö. Määräaikainen sähkö kolmen vuoden sopimuksella tarjoaa energiaa hintaan 7,10 snt/kWh. Lisäksi maksat 1,98 euron kuukausimaksun. Saat edullisen hinnan taattuna seuraaviksi kolmeksi vuodeksi. Sitoudut itse sopimukseen kuitenkin vain kahdeksi vuodeksi.

Väreen Pörssisähkön voit irtisanoa milloin tahansa ja tämä vaihtoehto sopiikin optimoijalle. Maksat sähköstäsi sähkön pörssihintaa korotettuna 0,25 sentillä kWh:n suuruisella marginaalilla. Lisäksi kuukausimaksusi on 3,98 euroa. Myös Väreen Jatkuva sähkö -sopimuksen voit irtisanoa milloin tahansa. Tämä sopimus on erityisen helppo ja huoleton ja sopii sinulle, jos et ole erityisemmin kiinnostunut sähköasioista. Energia maksaa tällä sopimuksella 9,80 snt/kWh. Kuukausimaksu on normaalisti 5,90 euroa, mutta tällä hetkellä Väre tarjoaa kuukausimaksun tarjoushintaan 0,99 euroa per kuukausi ensimmäiset 12 sopimuskuukautta.

UKK: Sähkösopimus Kuopio?

1. Löytyykö Kuopiosta omaa sähköyhtiötä?
Kyllä löytyy! Kuopion Energia on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 1906 ja sen omistaa Kuopion kaupunki. Nykyisin yhtiön sähkönmyynnistä vastaa Väre.

2. Millaista marginaalia maksan pörssisähköstä Kuopiossa?
Maksat Väreen Pörssisähköstä Kuopiossa 0,25 sentin marginaalia per kilowattitunti.

3. Kuinka paljon sähkösopimus Kuopio maksaa?
Sähkösopimuksesi hinta Kuopiossa riippuu monesta asiasta, esimerkiksi asumis- ja lämmitysmuodostasi. Kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin kilpailuttamisen avulla ja valita itselle sopivin edullinen vaihtoehto. Kilpailuttamalla sähkösopimus Kuopio on mahdollista säästää riihikuivaa rahaa joka kuukausi!

Scroll to Top