Kotimaan Energia

Kotimaan Energia on sähköyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen. Tämän yhtiön kautta voi siis hoitaa sähköasiat niin Hangossa kuin pohjoisimmassa Lapissakin. Kyseessä on siis hyvin laajalla toimintasäteellä toimiva sähköyhtiö, mikä on aina positiivinen asia kuluttajan kannalta. Saman yhtiön kautta voi hommata sähköt niin vakituiseen osoitteeseen kuin mökillekin. Kotimaan Energia tunnetaan erityisesti siitä, että se palkitsee asiakkaitaan reilulla kädellä. Asiakkaat saavat edullista sähköä, mutta sen lisäksi heille tarjotaan myös monia muita etuja. Kotimaan Energia tarjoaa täysin vihreää sähköä heille, jotka haluavat ainoastaan vesi-, tuuli- ja aurinkoenergialla tuotettua sähköä. Vihreästä sähkösopimuksesta veloitetaan ylimääräinen kuukausihinta, joka ei kuitenkaan ole muutamia euroja korkeampi. Sen vuoksi vihreä valinta on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa.

Katso Kotimaan Energian sähkötarjoukset!

Kotimaan Energia tunnetaan erittäin luotettavana sähköyhtiönä. Sähkökatkoja ei juuri ole ja jos sellainen sattuu yllättämään, asia hoidetaan välittömästi. Näin Kotimaan Energian asiakkaat voivat siis olla luottavaisin mielin sen suhteen, että sähköä on saatavilla aina. Kotimaan Energian pitkäaikainen asiakkuus kannattaa myös, joten sähkösopimusta ei ole järkevää vaihtaa jatkuvasti. Pitkäaikaisille asiakkaille tarjotaan nimittäin mahdollisuus saada ilmaista sähköä vaikka joka päivä. Kotimaan Energian asiakkaana voi aktivoida Sähkötunti-edun, jonka avulla ilmaista sähköä voi alkaa tienaamaan. Kotimaan Energia sähkö on siis loistava valinta kaikille.

Kotimaan Energia Sähkösopimus

Kotimaan Energialla on tarjolla runsaasti erilaisia sähkösopimuksia, joiden joukosta jokainen voi löytää itselleen parhaimman. Sähkösopimuksen valintaan vaikuttaa tietysti se, millaiseen kotiin sähkösopimusta ollaan tekemässä. Mitä suurempi koti on, sitä suuremmassa roolissa sähkön hinta on. Varsinkin sähkölämmitteisten omakotitalojen lämmityskustannukset voivat nousta huomattavasti talvikuukausina. Tällöin onkin syytä tarkastella sähkön hintaa. Kotimaan Energia pystyy tarjoamaan edullisia hintoja aivan kaikenlaisiin koteihin. Hyvä diili on 24 kuukauden mittainen kiinteähintainen sähkösopimus, joka on yksi Kotimaan Energian suosituimmista sähkösopimuksista. Hyvä diili -sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, joten sähkön hinnan vaihtelusta ei tarvitse olla huolissaan. Kun hinta pysyy samana, kuluttaja tietää, minkä suuruista sähkölaskua voi odottaa. Sähkön kulutukseen perustuvan summan lisäksi sähkölaskuun lisätään kuukausimaksu, joka on 3,90 euroa. Tämä Kotimaan Energia sähkösopimus on siis varsin varma valinta ja se sopii jokaiselle kuluttajalle.

Lue myös: Sähkön kilpailuttaminen

Netto diili 24kk -sähkösopimus taas tarjoaa pörssisähköä. Sähkösopimuksessa on määritelty kWh-hinta, jonka päälle lisätään pörssisähkön tuntihinta. Netto diili 24kk -sopimus ei siis mahdollista, että sähkölaskun tarkkaa summaa voisi tietää etukäteen, mutta pörssisähkön hintaa tarkkailemalla voi selvittää, milloin sähkö on edullisimmillaan. Kotimaan Energia netto diili sopii siis sellaisille, joita sähkön hinnan heilahtelut eivät haittaa niin paljoa. Myös tämä sopimus on 24 kuukauden mittainen.

Helppo diili -sähkösopimus sopii erityisen hyvin niille, jotka eivät halua vaivata päätään sähkön hinnalla. Sähkön hinta on määritetty etukäteen, eikä sopimus ole määräaikainen. Tämä mahdollistaa siis sen, että sopimuksen voi irtisanoa tai sitä voi muuttaa koska tahansa. Sähkön hinta on toki hieman kalliimpi kuin määräaikaisissa sopimuksissa.

Kotimaan Energia sähkö tarjous

Kotimaan Energia sähkösopimus tarjous on hyvä keino valita kulloinkin voimassa oleva edullisin sähkösopimus. Kotimaan Energia tarjoaa lisäetuna vihreää valintaa, jonka saa 4,90 eurolla kuukaudessa. Vihreä valinta takaa siis sen, että kyseessä on uusiutuvalla luonnonvaralla tuotettu sähkö. Se on oikea ympäristöteko, joka ei nyt myöskään maksa paljon.

Kotimaan Energia antaa myös mahdollisuuden valita hintaturva, joka takaa sen, että sähkön hinta ei voi nousta sovittua korkeammalle. Hintaturvan voi valita Netto diili 24kk -sähkösopimukselle. Se pitää huolen siitä, että vaikka sähkön pörssihinta lähtisikin nousemaan, pysähtyy oman sähkön hinta aina tiettyyn summaan.

Vertaile sähkötarjouksia, jotka ovat voimassa tietyn ajan, kunnes ne vaihtuvat uusiin. Tällaisia tarjouksia kannattaakin tutkia netistä, jossa ne ovat löydettävissä Kotimaan Energian nettisivuilta. Sähkösopimus tarjous Kotimaan Energia on hyvä keino pienentää omaa sähkölaskua. Esimerkiksi Kotimaan Energia pörssisähkö diili -sähkösopimuksella sähkön hinta on parhaimmillaan todella alhainen.

Kotimaan Energia Pörssisähkö

Kotimaan Energia Pörssisähkö Diili sopii sellaiselle, joka haluaa maksaa sähköstään pörssisähkön verran. Tämä sopimus nimittäin tarjoaa sähköä, jonka hinta vaihtelee tunneittain sähkön pörssihinnan mukaan. Parhaimmillaan sähkö voi siis olla todella edullista, mutta toki nousujakin saattaa tulla. Kulutukseen perustuvan summan lisäksi Kotimaan Energia Pörssisähkö Diili -sopimukseen lisätään 4,99 euron suuruinen kuukausimaksu. Tämän sopimuksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana. Jos pörssisähkön hintaan perustuva sopimus ei siis sovellu itselle, on sopimus mahdollista irtisanoa koska tahansa. Pörssisähkö Kotimaan Energia ei siis sido kuluttajaa mihinkään.

Kotimaan Energia yhteystiedot

Kotimaan Energia Oy

Keilalahdentie 2-4
02150 Espoo
Y-tunnus 1951171-6

Asiakaspalvelu:
Puh: 09-315 816 32
Arkisin kello 09-17.

Kotimaan Energiaan voi ottaa yhteyttä myös Kotimaan Energian nettisivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Kotimaan Energia: Kysymyksiä ja vastauksia

Missä päin Suomea Kotimaan Energian sähkösopimuksen voi tehdä?
Kotimaan Energia toimii kattavasti ympäri Suomen, joten sähkösopimuksen voi tehdä joka puolella Suomea.

Millaista sähköä Kotimaan Energia tarjoaa?
Kotimaan Energia tarjoaa ydinvoimalla tuotettua sähköä, mutta sen lisäksi valittavana on myös Vihreä valinta. Se on ylimääräinen lisäpalvelu, joka takaa sen, että sähkö on ainoastaan uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua sähköä.

Ovatko Kotimaan Energian sähkösopimukset määräaikaisia vai toistaiseksi voimassa olevia?
Kotimaan Energialta löytyy sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia.

Miten Kotimaan Energiaan voi ottaa yhteyttä?
Kotimaan Energiaan voi ottaa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluun tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Asiakaspalvelussa vastataan joka arkipäivä. Yhteydenottolomakkeen kautta asiakkaille ei vastata yhtä nopeasti, joten kiireellisissä asioissa on syytä soittaa asiakaspalveluun.

Scroll to Top