Nordic Green Energy

Nordic Green Energy on sähköyhtiö, joka kuuluu norjalaiseen Fjordkraft-energiakonserniin, eli se on siis osa suurempaa kokonaisuutta. Energiakonserni, johon Nordic Green Energy kuuluu, on Pohjoismaiden suurimpia energiakonserneja. Sen vuoksi ei siis tule taatusti yllätyksenä, että Nordic Green Energy pystyy tarjoamaan sähkösopimuksia joka puolelle Suomea. Tältä sähköyhtiöltä voi siis hankkia sähkön niin vakituiseen kotiosoitteeseen kuin mökillekin. Kaikki syrjäisimmätkin seudut voivat tehdä sopimuksen Nordic Green Energyn kanssa.

Nordic Green Energy on saanut paljon kiitosta asiakkailta. Suurena sähköyhtiönä se pystyy tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan, joten jos sinulla ei vielä ole Nordic Green Energyn sähkösopimusta, kannattaa sähkösopimus kilpailuttaa välittömästi. Myös sähkön alkuperään voi vaikuttaa itse. Kuten nimestäkin voi jo päätellä, Nordic Green Energy panostaa luonnollisesti uusiutuviin sähköntuotantomuotoihin, kuten vesi-, aurinko- ja tuulivoimaan. Tällaisia kokonaan ympäristöystävällisiä sähkösopimuksia on saatavilla Nordic Green Energyn kattavasta sähkön alkuperävalikoimasta. Jokainen voi siis tutustua Nordic Green Energyn tarjoamiin sähkösopimuksiin ja löytää joukosta itselleen parhaiten sopivimman vaihtoehdon.

Nordic Green Energy Sähkösopimus

Nordic Green Energy tarjoaa siis monenlaisia sähkösopimuksia. Jokainen löytää varmasti omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivimman eri vaihtoehtojen joukosta. Nordic Green Energy on ympäristöä rakastavan henkilön valinta, sillä sähkösopimuksen kohdalla pääsee itse vaikuttamaan siihen, haluaako sähkön olevan vesi-, tuuli- vai aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Erilaisia sopimusvaihtoehtoja ovat Pörssisähkö, 12 kuukauden määräaikainen sopimus, 24 kuukauden määräaikainen sopimus, Kvartaalitakuu ja Kuukausitakuu. Kaikkiin näihin sähkösopimuksiin valittu vesivoimalla tuotettu sähkö on kaikista edullisin vaihtoehto. Aurinko- ja tuulivoimalla tuotetun sähkön hinta on hieman korkeampi, mutta kyse on kuitenkin vain muutamista kymmenistä senteistä, joten suurta eroa ei pääse syntymään.

Pörssisähkö, Kvartaalitakuu ja Kuukausitakuu ovat sähkösopimuksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Ne voi siis irtisanoa tai sähkösopimusta voi muuttaa koska tahansa. Se onkin monen kuluttajan mielestä erinomainen asia, sillä sähkön hintojen vaihdellessa kuluttaja voi haluta tehdä vertailua aina säännöllisin väliajoin. 12 kuukauden määräaikainen sopimus on voimassa yhden vuoden. 24 kuukauden määräaikainen sopimus taas on voimassa kaksi vuotta. Määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeen sähkösopimus uusitaan.

Nordic Green Energyn asiakkailla on käytössään myös Nordic Green Oma Virta -palvelu. Tuon palvelun avulla voi seurata omaa sähkönkulutustaan ja tarkastella sähkölaskuja. Myös omia tietoja voi päivittää tarpeen tullen. Kyseessä on erittäin helppokäyttöinen palvelu, joka voi auttaa säästämään sähköä.

Nordic Green Energy tarjous

Nordic Green Energylla on siis erilaisia sähkösopimuksia, joiden hinnat on ilmoitettu ennakkoon. Toki esimerkiksi Pörssisähkön kohdalla hinta vaihtelee, sillä kyseessä on nimensä mukaisesti pörssin hintojen mukaan vaihteleva sähkösopimus. Se sopiikin sellaiselle, joita pienet nousut sähkön hinnassa eivät haittaa. Nordic Green Energylla on kuitenkin myös erilaisia tarjouksia, joiden avulla sähkösopimuksen voi saada vieläkin edullisempaan hintaan. Nordic Green sähkösopimus tarjous voi sisältää esimerkiksi välityspalkkiottoman sähkön. Sen lisäksi kuluttajat voivat hommata sähköä kiinteään pakettihintaan. Tämän mahdollistaa Energiapaketti, jollainen on saatavana kolmessa eri koossa. Energiapaketti on mahdollista hommata pienempiin rivitalo-, kerros- tai paritaloasuntoihin, joiden sähkönkulutus ei ole kovin korkea. S-paketissa sähkönkulutus saa olla 2 000 kWh vuodessa, M-paketissa 4 000 kWh vuodessa ja L-paketissa 6 000 kWh vuodessa. Jos siis oma sähkönkulutus pysyy noissa rajoissa, on Energiapaketti hyvin edullinen vaihtoehto sähkösopimukseksi. Sen avulla sähkölaskustaan maksaa kiinteän summan, joten sähkölaskun suuruuden tietää aina.

Nordic Green Energy antaa mahdollisuuden valita EKOEnergia-sähköä, joka on entistäkin ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Jokaisesta EKOEnergia-sopimuksen myydystä kilowattitunnista sähköä lahjoitetaan 10 senttiä ympäristörahastoon. EKOEnergia-sähkön valitseminen on siis todellinen ympäristöteko. Hyödynnä myös mahdollinen Nordic Green Energy kampanjakoodi. Kampanjakoodeja kannattaa tarkkailla aina silloin tällöin. Ne ovat voimassa tietyn ajan, joten toimi nopeasti, mikäli löydät kampanjakoodin.

Nordic Green Energy Pörssisähkö

Pörssisähkö sopii kaikenlaisiin talouksiin, sillä Pörssisähkö-sopimuksessa ei koskaan maksa liian korkeaa hintaa sähköstä. Sähkön hinta on siis sidottu pörssin hintaan, joten se vaihtelee jatkuvasti. Kun sähkön hinta on alhaisimmillaan, pääsee kuluttaja nauttimaan edullisista hinnoista. Kun hinta taas nousee, voi kuluttaja elää tuon ajan säästeliäämmin. Pörssisähkösopimus on hyvin avoin sähkösopimus, sillä sähkön pörssihintaa voi tarkastella itse. Nordic Green Pörssisähkö -sopimuksessa maksetaan sähkön pörssihinnan lisäksi välityspalkkio, joka on vesivoimalla tuotetun sähkön kohdalla 0,16 euroa kilowattitunnilta. Aurinko- ja tuulivoimalla tuotetun sähkön kohdalla tuo välityspalkkio on 0,46 euroa kilowattitunnilta. Kyseessä on siis varsin edullinen välityspalkkio, olipa sähkön alkuperä mikä tahansa. Lisäksi Nordic Green Energy Pörssisähköön lisätään kuukausimaksu, joka on 3,80 euroa. Koska sähkön pörssihinta on ollut keskimäärin mitattuna tavallisia sähkösopimusten hintoja alhaisempi, on pörssisähkö hyvä keino säästää mukavasti rahaa. Nordic Green Energy pörssisähkön hinta siis varmasti miellyttää asiakkaita.

Nordic Green Energy yhteystiedot

Nettisivut: https://www.nordicgreen.fi
Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa
Puhelinvaihde: 06-357 7750
Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–19.
Nordic Green Energyyn voi ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomake löytyy Nordic Green Energyn nettisivuilta.

Nordic Green Energy: Kysymyksiä ja vastauksia

Millaista sähköä Nordic Green Energy tarjoaa?
Nordic Green Energy tarjoaa ympäristöystävällistä sähköä, joka on tuotettu vesi-, aurinko- tai tuulivoimalla.

Ovatko Nordic Green Energyn sähkösopimukset toistaiseksi voimassa olevia vai määräaikaisia?
Nordic Green Energyn sähkösopimukset voivat olla joko toistaiseksi voimassa olevia tai määräaikaisia. Se riippuu sopimuksesta.

Kuinka Nordic Green Energy sopimuksen irtisanominen tapahtuu?
Nordic Green Energyn sähkösopimuksen voi irtisanoa joko Oma Virta -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka Nordic Green asiakaspalvelu toimii?
Nordic Green Energyn asiakaspalveluun saa yhteyden joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Scroll to Top