Sähkötarjous netistä? Katso sähkötarjoukset eri sähköyhtiöiltä!

Sähkötarjouksia löytyy useimmilta sähköyhtiöiltä. Olit sitten etsimässä pörssisähkötarjousta, tai kiinteän sähkösopimuksen tarjousta, löydät hyvät sähkösopimusten tarjoushinnat sivultamme.

Fortum sähkötarjous

Fortum sähkötarjous on yksi parhaimmista vaihtoehdoista etsiessäsi hyvää sähkötarjousta. Fortum sähkösopimukset on saatavilla kaikkialle Suomeen. Fortum sähkötarjous tarjoaa hiilidioksidipäästötöntä sähköä edulliseen hintaan. Unelma puhtaammasta maailmasta on unelma, jonka suuri osa meistä jakaa ja Fortum sähkötarjous onkin askel kohti entistä puhtaampaa maailmaa. Pienillä valinnoilla voidaan saada aikaan suuria tekoja ja hiilidioksidipäästötön Fortum sähkötarjous on tärkeä askel tätä unelmaa kohti ja olet sen myötä osallistumassa muutoksen tekemiseen. Samalla säästät rahaa. Fortum sähkötarjous kannattaa aina valita oman asuntotyypin ja omien arvostuksenkohteiden perusteella.

Vattenfall sähkötarjous

Vattenfall sähkötarjous ei myöskään kuormita turhaan ilmastoamme, sillä sen tarjoama sähkö tuotetaan fossiilivapaasti. Löydät Vattenfallin tarjoushinnat netistä ja Vattenfallin sähkösopimusten kautta löytyy myös sähkötarjous ilman perusmaksua kuudeksi kuukaudeksi. Tässä tarjouksessa sähkön hinta on 6,99 senttiä per kilowattitunti ja sopimuksen kestoksi tulee 24 kuukautta. Kuuden ensimmäisen kuukauden jälkeen sopimuksen perusmaksu on 3,95 euroa kuukaudessa.

Oomi sähkötarjous

Oomi sähkötarjous on kolmas hyvä vaihtoehto, kun halutaan löytää markkinoiden paras sähkötarjous. Oomi sähkötarjous on saatavilla hyvin monenlaisina paketteina. Voit valita esimerkiksi Oomi Kiinteä 24 kk -sopimuksen. Tämä sopimus on määräaikainen ja sopimuksen kesto on 24 kuukautta. Energian hinta tällä sopimuksella on 6,69 senttiä per kilowattitunti ja sopimuksen perusmaksu on 3,80 euroa kuukaudessa. Tällä sopimuksella sinun on mahdollista hoitaa sähköasiasi kuntoon kerralla hieman pidemmäksi ajaksi. Hinta ei vaihdu, vaikka sähkön hintamarkkinoilla nähtäisiinkin turbulenssia, minkä ansiosta sinun on tavallista helpompaa ennakoida kulujasi. Oomi sähkötarjous on tarjolla myös Oomi Jatkuva – ja Oomi Aktiivinen, Oomi Paketti S, Oomi Paketti M ja Oomi Paketti L -sopimuksella.

Loiste sähkötarjous

Loiste ja Lumme tekevät nykyään tiivistä yhteistyötä, joten sekä Loiste sähkötarjous että Lumme sähkötarjous tarjoavat asiakkailleen kotimaisen vaihtoehdon. Sähköyhtiöiden tiivis yhteistyö auttaa tarjoamaan entistä vastustamattomampia sähkösopimuksia. Jos etsit sähkötarjousta tietylle paikkakunnalle, kirjoita hakusanaksi sähkötarjous ja asianmukainen paikkakunta – esimerkiksi sähkötarjous Nokia, sähkötarjous Alavus, sähkötarjous Keuruu, sähkötarjous Laukaa, sähkötarjous Lempäälä, sähkötarjous Siilinjärvi, sähkötarjous Petäjävesi tai sähkötarjous Kemijärvi.

Helen sähkötarjous

Helen sähkötarjous on myös varteenotettava vaihtoehto, kun halutaan löytää markkinoiden paras sähkösopimus! Helen sähkötarjous tuo kotiisi Suomisähköä! Helenin kautta sinun on mahdollista saada sähkösopimus ilman perusmaksua, jos teet Helenillä sähkösopimuksen ennakkotilauksella kahdeksi vuodeksi. Sähkösopimus ilman perusmaksua on voimassa ensimmäisen Helen sähkötarjous -sopimusvuoden. Tämän jälkeen maksat perusmaksua kolme euroa kuukaudessa. Jos valitset tämän Helen sähkötarjous -vaihtoehdon, sovit sähkön myyntihinnasta seuraavien kahden vuoden ajalle, eikä sähkön hinta muutu tänä aikana. Valitsemalla Helen sähkötarjous -vaihtoehdon tiedät siis seuraavien kahden vuoden aikana, kuinka paljon sähkösi maksaa, eivätkä sähkön markkinahintojen heilahtelut vaikuta sinun sähkösi hintaan. Sähkön myyntihintasi Helen sähkötarjous -vaihtoehdossa on 6,87 senttiä per kilowattitunti. Samalla saat perheellesi hintaan sisältyvän sähkötapaturmavakuutuksen.

Lumo sähkötarjous

Lumo sähkötarjous on mielenkiintoinen vaihtoehto, sillä Lumo tarjoaa uusille asiakkailleen 40 euron arvoista Ruokaboksietua. Näin voit siis saada sähkön hinnan lisäksi etua myös ruokaostoksiisi. Esimerkiksi Lumo sähkötarjous kahden vuoden määräajaksi on mahdollista saada hintaan 6,99 senttiä per kilowattitunti. Lisäksi Lumo sähkötarjous -asiakas maksaa 4,90 euron suuruista perusmaksua kolmen ensimmäisen kuukauden jälkeen. Kolme ensimmäistä kuukautta Lumo sähkötarjous -asiakkaalla on käytössään sähkötarjous ilman perusmaksua eli perusmaksu on pyöreät nolla euroa. Kannattaa tutustua myös muihin Lumo sähkötarjous -vaihtoehtoihin!

Väre sähkötarjous

Väre sähkötarjous tarjoaa mahdollisuuden aloittaa säästäminen talvea varten. Valitsemalla Väre sähkötarjous -vaihtoehdon voit nimittäin säästää nyt 70 euroa sopimuksen perusmaksuissa. Väre sähkötarjous tarjoaa nimittäin uusille asiakkailleen mahdollisuuden saada sähkösopimus ilman perusmaksua kolmeksi vuodeksi. Sähkön hinta tällä Väre sähkötarjous -vaihtoehdolla on 6,81 senttiä per kilowattitunti. Vaikka Väre sähkötarjous -sopimus tehdäänkin kolmeksi vuodeksi, on se asiakasta sitova ainoastaan ensimmäiset kaksi vuotta. Tämän jälkeen sinulla on oikeus irtisanoa sopimus milloin tahansa. Kun valitset Väre sähkötarjous -vaihtoehdon, sinulla on mahdollisuus saada sähköllesi hyvä myyntihinta moneksi vuodeksi eteenpäin. Lisäksi Väre sähkötarjous sisältää ilmaisen Avainturvan, joka korvaa avainten katoamisesta tai unohtamisesta aiheutuvia kuluja. Väre sähkötarjous tuokin arkeesi huolettomuutta!

Sähkösopimus tarjous: Mikä on paras tarjous?

Sähkösopimus tarjous kannattaa aina kilpailuttaa. Kun vertailet hyvät sähkötarjoukset eri sähköyhtiöiltä, kuten Fortum, Vattenfall, Oomi, Loiste, Helen, Lumme, Lumo ja Väre, saat itsellesi mahdollisimman hyvän sähkösopimuksen ja säästät jatkossa kuluissa. Tämä saattaa kuulostaa haastavalta tehtävältä, etenkin, jos sähkösopimusten ja -yhtiöiden maailma on sinulle vieras, etkä oikein tiedä, kuinka aloittaa kilpailuttaminen. Nykyään kilpailuttaminen ei kuitenkaan vaadi kuluttajalta kovin suurta tietämystä sähköön liittyvistä asioista, sillä netistä löytyvät kilpailutussivustot hoitavat sähkön kilpailuttamisen asiakkaan puolesta. Saat kuitenkin aina itse päättää saamistasi sähkösopimustarjouksista, mikä on paras tarjous juuri sinulle. Mistä sitten tietää, mikä on paras tarjous? Paras sähkösopimus tarjous kannattaa aina valita omasta tilanteesta ja omista arvoista käsin! Esimerkiksi oma asumismuoto vaikuttaa siihen, mikä on paras tarjous juuri sinulle ja sinun kotiisi. Aina edullisin sähkösopimus tarjous ei ole se paras vaihtoehto, vaan saatat olla valmis maksamaan hieman ekstraa esimerkiksi Suomessa tuotetusta Suomisähköstä tai mahdollisimman ympäristöystävällisesti tuotetusta sähköstä. Myös arvosi määrittelevät siis, mikä on paras tarjous juuri sinulle.

Sähkötarjous ilman perusmaksua

Sinun on mahdollista löytää sähkötarjous ilman perusmaksua usealta sähköyhtiöltä. Esimerkiksi sähkötarjous Väre voi olla oikea vaihtoehto juuri sinulle, sillä Väreen sähkö tarjous kampanja tarjoaa sinulle nyt mahdollisuutta säästää 70 euroa sähkösopimuksen perusmaksuissa kolmen vuoden aikana. Sähkötarjous Vattenfall on toinen hyvä vaihtoehto, jos tavoitteena on löytää sähkötarjous ilman perusmaksua. Muista kuitenkin aina tarkistaa huolellisesti mitä sähkötarjous ilman perusmaksua pitää sisällään ja mihin sitoudut. Kuinka paljon sähkö itsessään maksaa, kun tarjolla on sähkötarjous ilman perusmaksua? Miten ja missä sopimuksen sähkö tuotetaan? Kuinka pitkäksi aikaa sitoudut sähkötarjous ilman perusmaksua -sopimukseen? Onko sinulla oikeus irtisanoa sopimusta kesken sopimuskauden? Voiko sähkön hinta muuttua sähkötarjous ilman perusmaksua -sopimuksen sopimuskauden aikana vai onko hinta kiinteä koko sopimuskauden ajan? Näitä ja monia muita seikkoja kannattaa vertailla tarkasti, kun tavoitteena on löytää paras sähkötarjous ilman perusmaksua.

Määräaikainen sähkötarjous

Määräaikainen sähkötarjous pelottaa monia kuluttajia. Sitoutuminen sähkösopimukseen tietyksi määräajaksi voi kuitenkin olla myös hyvä juttu, sillä moni määräaikainen sähkötarjous tarjoaa sähköä koko sopimuskauden ajan samaan hintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että määräaikainen sähkötarjous -asiakas ei joudu pelkäämään sähkön hintojen heilahtelua ja hänen on tavallista helpompaa arvioida sähkölaskunsa määrää ilman ikäviä yllätyksiä. Monen mielestä määräaikainen sähkötarjous onkin uhkan sijaan mahdollisuus.

Esimerkiksi Lumon valikoimista löytyy edullinen määräaikainen sähkötarjous kiinteään hintaan ja Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimalla EKOenergialla. Tällainen määräaikainen sähkötarjous on nappivalinta niin taloudelliselle kuin ympäristötietoisellekin kuluttajalle! Erityisen hyvin Lumon määräaikainen sähkötarjous kiinteällä hinnalla soveltuu kuluttajalle, joka käyttää sähköä keskinkertaisesti tai keskimääräistä enemmän. Lumon määräaikainen sähkötarjous solmitaan yhdeksi vuodeksi ja se tarjoaa kiinteän sähkön hinnan seuraavat 12 kuukautta. Lisäksi Lumon määräaikainen sähkötarjous on ensimmäiset kolme sopimuskuukautta sähkötarjous ilman perusmaksua eli kolmen ensimmäisen kuukauden aikana sopimuksen perusmaksu on pyöreät nolla. Tämän jälkeen perusmaksu nousee 3,90 euroon kuukaudessa. Sähkön hinta tällä sopimuksella on 8,99 senttiä per kilowattitunti.

Sähkötarjous 24kk

Sähkötarjous 24kk on 24 kuukauden määräaikainen sähkötarjous. Jos sähkötarjous 24kk tehdään kiinteällä hinnalla, on kuluttajalla käytössään samanhintaista sähköä seuraavien kahden vuoden ajan ja hänen on erityisen helppoa arvioida sähkölaskujensa loppusummaa. Vaikka sähkön hinnoissa tapahtuisi suuria muutoksia seuraavien kahden vuoden sisällä, eivät ne vaikuta kuluttajaan, joka on valinnut sähkötarjous 24kk -sopimuksen kiinteällä hinnalla.

Hyvä sähkötarjous 24kk on esimerkiksi Helenin sähkötarjous Suomisähkö 24 kk. Tämä Helenin sähkötarjous tarjoaa kuluttajalle sähköä edulliseen hintaan 24 kuukauden ajaksi. Uusi Helenin asiakas säästää saman tien 36 euroa tarttuessaan tähän Helenin sähkötarjous -sopimukseen, sillä hän saa ensimmäisen sopimusvuoden ilman perusmaksuja. Kun Suomisähkö 24 kk -sopimusjakso päättyy, on asiakkaan helppoa uusia sopimus. Sopimuksen uusiminen on lisäksi nopeaa ja vaivatonta, joten jo tämä on hyvä syy valita Suomisähkö 24 kk -sähkösopimus! Kaiken lisäksi sopimuksen hintaan sisältyy koko perheen kattava sähkötapaturmavakuutus!

Sähkötarjous: UKK

1. Kannattaako minun solmia määräaikainen sähkösopimus?
Määräaikainen sähkösopimus on monissa tilanteissa hyvä valinta. Jos sopimus on kiinteähintainen, on sinun erityisen helppoa arvioida sähkölaskujesi loppusummaa, eivätkä sähkömarkkinoiden hinnanheilahtelut vaikuta sinun sähkösi hintaan, vaan saat sen koko sopimusjakson ajan samalla kiinteällä hinnalla. Määräaikainen sähkösopimus on myös helppo valinta ja usein siihen on mahdollista saada lisäetuna myös sähkösopimus ilman perusmaksua tietylle ajanjaksolle.

2. Mistä sähköyhtiöistä voin löytää sähkötarjous 24kk -sopimuksen?
Sähkötarjous 24kk -sopimuksen voi löytää monista sähköyhtiöistä. Esimerkiksi Helenin sähkötarjous Suomisähkö 24 kk on hyvä sähkötarjous, sinulle joka haluaa tehdä sähkötarjous 24 kk -sopimuksen.

3. Mikä on paras sähkötarjous tällä hetkellä?
Se, mikä on paras sähkötarjous juuri sinulle, riippuu hyvin monesta asiasta. Paras sähkötarjous riippuu asumismuodostasi ja siitä, kuinka paljon kulutat sähköä. Monesti paras sähkötarjous liittyy myös arvovalintoihisi ja saatatkin olla valmis maksamaan hieman ylimääräistä esimerkiksi kotimaassa tuotetusta sähköstä tai mahdollisimman ympäristöystävällisestä sähköstä. Vertaile tarkkaan erilaisia sähkötarjouksia ja punnitse tarkkaan mikä on sinulle tärkeintä sähkösopimuksessasi. Näin on melko helppoa löytää paras sähkötarjous omaan kotiin ja elämäntilanteeseen.

4. Onko mahdollista löytää sähkösopimus ilman perusmaksua?
Kyllä on! Itse asiassa monet sähköyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden löytää sähkösopimus ilman perusmaksua. Sähkötarjous väre on yksi hyvä vaihtoehto sinulle, jonka tavoitteena on löytää sähkösopimus ilman perusmaksua.

5. Kuinka onnistun kilpailuttamaan parhaan sähkötarjouksen?==
Paras sähkötarjous löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuttaminen onnistuu helpoiten netissä sivustolla, joka on erikoistunut sähkösopimusten vertailuun ja kilpailuttamiseen. Kun saat sähkösopimustarjouksia sivuston kautta, vertaile niitä tarkkaan ja valitse paras sähkösopimus omaan kotiisi ja elämäntilanteeseesi. Kilpailuttamalla voit säästää rahaa ja valita arvojesi mukaisen sähkösopimuksen!

Scroll to Top