Sähkösopimus Turku

Sähkösopimus Turku kannattaa kilpailuttaa, sillä kilpailuttaminen tuo selvää säästöä turkulaiselle kotitaloudelle! Jos etsit mahdollisimman lähellä tuotettua sähköä, kannattaa tutustua Turku Energian vaihtoehtoihin. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Turku Energian Louna Lähi -sähkösopimus. Tämän sopimuksen energia on lähellä tuotettua ympäristöystävällistä ja päästötöntä sähköä, joka on tuotettu biomassalla sekä vesivoimalla ja tuulienergialla.

Löydät tästä artikkelista hyödyllistä lisätietoa Louna Lähi -sähkösopimuksesta sekä muista hyvistä sähkösopimusvaihtoehdoista turkulaiselle kotitaloudelle. Kerromme lisäksi sähkön kilpailutuksesta Turussa. Vinkkiemme avulla sähkön kilpailutus Turussa onnistuu nopeasti ja näppärästi ja edullinen sähkösopimus löytyy käden käänteessä! Tehokas sähkösopimuksen kilpailuttaminen Turussa ei vaadi kuluttajalta suurta perehtymistä sähkömarkkinoihin, sillä kilpailuttaminen onnistuu vaivattomasti sähkön kilpailuttamiseen perehtyneen verkkopalvelun avulla. Katso myös sähköyhtiöiden tarjoukset!

Kilpailuta sähkösopimus maksutta.
Kilpailutuksen tarjoaa:

zmarta

Katso sähköyhtiöiden tarjoukset

Sähkön kilpailutus Turku

Sähkön kilpailutus Turku kannattaa hoitaa perusteellisesti, sillä kilpailuttamaton sähkösopimus voi tulla kalliiksi ja turkulaisen kotitalouden kuukausibudjetista valuu rahaa turhan kalliisiin sähkön hintoihin. Ammattitaitoinen sähkön kilpailutus Turku onnistuu helposti ja nopeasti siihen perehtyneen verkkosivuston avulla. Näin turkulaisen kuluttajan ei tarvitse itse tutustua kaikkiin Turkuun sähköä toimittaviin sähköyhtiöihin sekä lukuisiin erilaisiin sopimusvaihtoehtoihin, vaan hän saa vertailtavakseen muutamia hyviä jo valmiiksi kilpailutettuja sähkösopimuksia, joista on helppo valita omaan tilanteeseen ja omiin arvoihin parhaiten sopiva vaihtoehto. Osa turkulaisista kuluttajista haluaa valita sähkösopimuksensa puhtaasti sähkön hinnan perusteella. Tämä on ymmärrettävää, jos talous on tiukoilla, kuten kovin monissa turkulaisissa kotitalouksissa on. Osalle taas on tärkeää, että heidän käyttämänsä sähkö on tuotettu mahdollisimman lähellä tai mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Sähkön kilpailutus Turku auttaa sinua löytämään toiveidesi mukaisen sähkösopimuksen Turussa ilman turhaa päänvaivaa.

Sähkön hinta Turku

Sähkön hinta Turku riippuu pitkälti siitä, millaisen sähkösopimuksen valitset. Tästä syystä kannattaakin kilpailuttaa oma sähkösopimus sekä vertailla huolellisesti erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Turku Energian Louna Lähi -sopimuksen ympäristöystävällisesti sekä päästöttömästi lähellä tuotettu yleissähkö maksaa 6,96 senttiä per kilowattitunti. Lisäksi Turku Energian Louna Lähi -sopimuksen valitsevalta kuluttajalta peritään 2,98 euroa kuukaudessa sopimuksen perusmaksua. Sopimus tehdään 24 kuukauden määräajaksi. Voit myös valita Turku Energian Louna Lähi -sopimukseen Tuulitakuu-palvelun, jolloin sopimuksen sähkö tuotetaan 100-prosenttisesti tuulienergialla. Jos käytät sopimukseen liittyvää yösähköä, on sopimuksen perusmaksu 4,20 euroa kuukaudessa. Sähkö maksaa päivällä 7,83 senttiä per kilowattitunti ja yöllä 6,10 senttiä per kilowattitunti. Kausisähkön perusmaksu on 4,20 euroa kuukaudessa. Talvipäivinä sähkön hinta on 8,85 senttiä per kilowattitunti ja muuna aikana 6,55 senttiä per kilowattitunti.

Aina pelkkä sähkön hinta ei ole ainoa sähkösopimuksen valintakriteeri, vaan osalle kuluttajista on erityisen tärkeää suosia esimerkiksi lähellä tuotettua tai mahdollisimman ympäristöystävällistä sähköä. Sähkön kilpailutus auttaa myös tällaista kuluttajaa löytämään arvojaan vastaavan sähkösopimuksen.

UKK: Sähkösopimus Turku

1. Mistä sähköyhtiöstä sähkösopimus Turku on mahdollista saada lähisähköllä?
Turku Energia tarjoaa turkulaisille kotitalouksille lähellä tuotettua sähköä. Yhtiön Louna Lähi -sopimus on hyvä valinta turkulaiselle kotitaloudelle, joka etsii sähkösopimusta lähisähköllä. Tähän sopimukseen on mahdollista valita Tuulitakuu-palvelu, jolloin saat kotiisi 100-prosenttisesti tuulivoimalla tuotettua lähisähköä.

2. Kuinka paljon sähkösopimus Turku maksaa?
Sähkösopimuksesi hinta Turussa riippuu monista asioista. Ensinnäkin se riippuu käyttämäsi sähkön määrästä, johon vaikuttavat esimerkiksi asuntosi koko ja lämmitysmuoto. Toiseksi se riippuu valitsemastasi sähkösopimuksesta. Esimerkiksi Turku Energian Louna Lähi -sopimus tarjoaa yleissähköä hintaan 6,96 c/kWh + 2,98 €/kk perusmaksu.

3. Kuinka kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus Turku?
Sähkösopimus Turku kannattaa kilpailuttaa siihen erikoistuneen verkkopalvelun kautta. Saat kilpailuttamisen jälkeen useita sähkösopimustarjouksia, joista valitset itse parhaiten sinulle sopivan vaihtoehdon. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen verkossa on helppoa ja nopeaa eikä vaadi sinulta erityistä perehtyneisyyttä sähkösopimusten kiemuroihin.

Scroll to Top