Sähkösopimus Vantaa

Sähkösopimus Vantaalle on hyvä kilpailuttaa mahdollisimman tehokkaasti. Vaikka elinkustannukset eivät Vantaalla ylläkään aivan Helsingin tasolle, ovat ne silti korkeat, joten kaikki mahdollisuudet säästää onkin tärkeää hyödyntää! Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on yksi tällaisista mahdollisuuksista, jota ei kannata hukata. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen saattaa kuulostaa ensiksi vaativalta ja työläältäkin prosessilta. Sähkösopimus Vantaa on kuitenkin helppo kilpailuttaa, kun apuna käyttää verkosta löytyvää kilpailutussivustoa.

Saat sivuston kautta useita valmiiksi kilpailutettuja sähkösopimuksia Vantaan asuntoosi ja saat itse valita niistä parhaan päältä. Kilpailuttaminen on helppo käynnistää sivuston kautta ja tarjoukset saatuasi sinulla on aikaa tutustua niihin kaikessa rauhassa. Kaikki kuluttajat eivät välttämättä halua valita kaikista edullisinta vaihtoehtoa, vaan myös sopimuksen muut ehdot painavat vaakakupissa. Nämä ehdot voivat liittyä esimerkiksi siihen, missä ja miten sopimuksella tarjottava sähkö on tuotettu.

Kilpailuta sähkösopimus maksutta.
Kilpailutuksen tarjoaa:

zmarta

Sähkön kilpailutus Vantaa

Sähkön kilpailutus Vantaa onnistuu helpoiten verkossa kilpailuttamiseen tarkoitetulla verkkosivustolla. Tällaisen sivuston ansiosta sinun ei tarvitse ottaa itse henkilökohtaisesti yhteyttä useisiin sähkölaitoksiin eikä perehtyä tarkemmin niiden lukuisiin erilaisiin sähkösopimuksiin, mikä olisi todella työlästä ja veisi todella paljon aikaa. Sähkön kilpailutussivusto hoitaa tämän ensimmäisen vaiheen puolestasi ammattitaidolla ja perkaa huonoimmat vaihtoehdot joukosta heti kättelyssä. Verkkosivuston avun ansiosta sinun ei siis tarvitse jättää sähkösopimustasi kilpailuttamatta, vaikkei niiden sopimuskiemuroihin ja erilaisiin vaihtoehtoihin tutustuminen erityisemmin kiinnostaisikaan sinua. Tätä apua ei kannata jättää käyttämättä, sillä voit sen avulla säästää joka kuukausi kivan summan rahaa.

Sähkön hinta Vantaa

Sähkön hinta Vantaa on mahdollista kilpailuttaa alhaiselle tasolle. Sähkön hinta kuitenkin vaihtelee sopimuksesta ja sähköyhtiöstä riippuen melko paljon, joten kilpailuttaminen todella kannattaa, jotta edullinen sähkösopimus Vantaa saadaan sinunkin kotiisi! Jos on tarkoituksena löytää edullinen sähkösopimus Vantaa, kannattaa tutustua ainakin Vantaan oman energiayhtiön tarjouksiin. Vantaan Energia on perustettu jo vuonna 1910. Sen nykyisenä toimitusjohtajana toimii Jukka Toivonen. Vantaa omistaa yhtiöstä 60 % ja Helsinki 40 %. Yhtiön tuottamaa sähköä myy nykyisin Oomi.

Oomilta löytyy useita erilaisia sähkösopimuksia, joihin kannattaa tutustua huolellisesti. Esimerkiksi Oomi Kiinteä 24 kk -sopimus on 24 kuukautta voimassa oleva määräaikainen sähkösopimus. Tällä sopimuksella energian hinta Vantaalle on 6,69 c/kWh. Lisäksi Oomi perii vantaalaiselta kuluttajalta tästä sopimuksesta 3,80 euron perusmaksun joka kuukausi. Oomi Jatkuva -sopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Tällä hetkellä sähköt Vantaalle maksavat tällä sopimuksella 9,79 senttiä per kWh ja 3,80 euron perusmaksu per kuukausi. Jos olet kiinnostunut seuraamaan sähkönkulutustasi ja haluat päästä hyödyntämään vuorokauden alhaisimmat sähkön hinnat, sopii parhaiten Oomi Aktiivinen -sopimus. Sopimus ei ole määräaikainen ja maksat tällä sopimuksella sähköstäsi vaihtuvaa Spot-tuntihintaa 0,22 c/kWh -marginaalilla. Lisäksi sinulta peritään 2,90 euron perusmaksu kuukausittain.

UKK: Sähkösopimus Vantaa

1. Onko Vantaalla omaa sähköyhtiötä?
Kyllä on. Vantaan Energia sijaitsee Vantaalla ja Vantaan kaupunki omistaa siitä 60 %. Loput 40 % yhtiöstä kuuluu Helsingin kaupungille. Vantaan Energian tuottamaa sähköä myy nykyisin Oomi.

2. Millainen on Oomi Kiinteä 24 kk sähkösopimus Vantaa?
Oomi Kiinteä 24 kk sähkösopimus Vantaa solmitaan nimensä mukaisesti 24 kuukaudeksi. Kyseessä on siis määräaikainen sähkösopimus. Tällä hetkellä sähkön hinta tällä sopimuksella on 6,69 c/kWh + 3,80 € / kk.

3. Millaiselle kuluttajalle sopii parhaiten Oomi Aktiivinen sähkösopimus Vantaa?
Oomi Aktiivinen sähkösopimus Vantaa sopii parhaiten kuluttajalle, joka ei halua sitoutua sähkösopimukseen määräajaksi ja on kiinnostunut näkemään hieman vaivaa hyödyntääkseen vuorokauden alhaisimpia sähkön hintoja esimerkiksi yöaikaan. Nimensä mukaisesti tämä sopimus sopii aktiiviselle kuluttajalle, joka on kiinnostunut ottamaan sähköön liittyvistä asioista selvää.

Scroll to Top