Sähkösopimus Pori

Tiesitkö, että Porissa asuvalla on muitakin mahdollisuuksia ostaa sähkönsä, kuin käyttää oman alueen sähköyhtiötä? Vaikka siirtomaksu tuleekin maksaa paikalliselle sähköntarjoajalle, niin sähkösopimus Pori sopimuksen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

Halutessasi voit myös valita, haluatko sähköä, joka on tuotettu ydinvoimalla vai suositko kenties vesi- tai tuulivoimaa. Ehkä juuri nyt, kun ilmaston lämpeneminen on todellisuutta, haluat satsata tulevaisuuteen ja ostaa ekosähköä, joka ei kuormita ympäristöä.

Kilpailuta sähkösopimus maksutta.
Kilpailutuksen tarjoaa:

zmarta

Sähkön kilpailutus Pori

Sähkön kilpailutus on nykyään helppoa, koska siihen löytyy internetistä valmiita sivustoja. Siinä missä ennen asiakas oli sähköä myyvien soittajien armoilla on nyt menty roimasti eteenpäin; muutamalla klikkauksella saat vertailukelpoiset tarjoukset eri yrityksiltä näytöllesi.

Sivustoilla voit tehdä useita eri valintoja räätälöidäksesi oman sähkösi hintaa: voit valita asumismuotosi, tahdotko ostaa ekosähköä, suositko suomalaisia yhtiöitä tai käytätkö esimerkiksi yösähköä, ja luonnollisestikin sen, onko asunnossasi sähkölämmitys vai ei.

Kilpailutuksen avulla voit säästää vuodessa jopa satoja euroja, ja koska se on nykyään tehty näin helpoksi, eri yhtiöiden tarjouksia kannattaa kilpailuttaa ainakin muutaman vuoden välein.

Sähkön hinta Pori

Vertailujen perusteella sähkösopimuksen porilaiseen kotiin saa edullisimmillaan noin 10 euron kuukausihintaan – tähän hintaluokkaan löytyy pari-kolme sähköyhtiötä. Sähkön siirtomaksu tosin saattaa lähes tuplata kokonaiskustannukset.

Sähkön hinta muodostuu siis itse sähköenergian hinnasta, sähkön siirtohinnasta sekä sähköverosta, ja sähköenergian hintaan taas vaikuttaa sähkön kysyntä. Mitä enemmän sähköllä on kysyntää, sen kalliimpaa se on, joten Suomessa esimerkiksi talvisaikaan sähkön hinta nousee – ja samaa periaatetta noudattaen myös yösähkö on halvempaa, koska öisin kysyntä on pienempi.

Sähkön kokonaiskustannuksia arvioidessasi kannattaa ottaa huomioon myös se, onko sähkösopimuksessa sähkön hinta kiinteä vai vaihteleeko se sähkön markkinahinnan mukaan, ja onko sähköä myyvällä yhtiöllä sähköenergian hinnan lisäksi jotain perusmaksuja, jotka nostavat sähkölaskun lopullista hintaa.

UKK: Sähkösopimus Pori

K: Minkä sähköyhtiön kanssa porilaisen kuluttajan kannattaa tehdä sähkösopimus?
V: Kannattaa käyttää internet-sivustoja hyväkseen ja tehdä vertailujen perusteella itselleen hinta-laatusuhteeltaan sopiva sähkösopimus.

K: Mitä sähkö maksaa Porissa?
V: Sähkölaskun lopulliseen hintaan vaikuttaa moni tekijä, joten tähän on vaikea antaa tyhjentävää vastausta.

K: Mikä taho vastaa sähkön siirrosta Porin alueella?
V: Pori Energia Sähköverkot Oy.

Scroll to Top